• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aktivisti SDS-a napali članove SNSD-a

Predizborni incident u Šekovićima - aktivista SDS-a na aktivistu SNSD-a prosuo litar farbe. Iz SDS-a negiraju da se napad dogodio.

 Aktivisti SDS-a napali članove SNSD-a Izvor: MONDO

Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Šekovići saopštio je da su danas oko 13.20 časova aktivisti SDS-a u Mjesnoj zajednici Tišča fizički i verbalno napali aktiviste SNSD-a koji su lijepili predizborne plakate i ispisivali grafite.

"Tom prilikom aktivista SDS-a je na aktivistu SNSD-a Dejana Đukanovića prosuo litar farbe, zbog čega je Đukanović bio primpran da zatraži pomoć ljekara. Takođe, aktivisti SDS-a prijetili su aktivistima SNSD-a Vladi Miliću, Zariji Kraljeviću, Nevenu Markoviću i Dejanu Đukanoviću da će im ugroziti život, uz povike: `Dosta nam je vas Dodikovaca`", navodi se u saopštenju, te dodaje da je incident, kao i imena vinovnika, prijavljen Policijskoj stanici Šekovići.

OO SNSD Šekovići u saopštenju, koje je potpisao predsjednik Odbora Velibor Milošević, zahtijeva od nadležnih institucija da zaštite aktiviste SNSD-a koji vode fer kampanju i u skladu sa pravilima, te da se vinovnici ovakvih i sličnih incidenata preduzmu odgovarajuće zakonske mjere.

Predsjednik Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke (SDS) Šekovići Slaviša Mrkajić izjavio je da nije informisan da je danas došlo do bilo kakvog incidenta u Tišči između aktivista te stranke i aktivista SNSD-a.

"Ne vjerujem u to što oni saopštavaju", rekao je Mrkajić za Srnu, reagujući na saopštenje Opštinskog odbora SNSD-a Šekovići u kome se navodi da su danas oko 13.20 časova aktivisti SDS-a u Mjesnoj zajednici Tišča fizički i verbalno napali aktiviste SNSD-a , koji su lijepili predizborne plakate i ispisivali grafite.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE