• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potvrđeno: Ceca pjeva za SNSD!

Svetlana Ceca Ražnatović nastupiće 1. oktobra na završnon predizbornom skupu SNSD u Banjaluci na Trgu Krajine, potvrdio je Sreten Radović, portparol folk pjevačice.

 Potvrđeno: Ceca pjeva za SNSD! Izvor: MONDO

Radović je naglasio da će Ceca pjevati iz prijateljskih pobuda! Podsjetimo, MONDO je prije nekoliko dana iz vrha SNSD-a nezvanično saznao da će Ražnatovićeva pjevati na završnom predizbornom skupu vladajuće partije u Banjaluci i da će za „tezgu" dobiti 100.000 evra!

Premijer RS Milorad Dodik na završnom predizbornom skupu „nije htio ni jednu drugu“ estradnu zvijezdu osim Cece. Inače, u SNSD su u početku kampanje najavili da neće rasipati novac za predizborne aktivnosti i da će za tu namjenu utrošiti milion maraka, iako im zakon omogućava da potroše više od dva miliona maraka,prenosi "EuroBlic".

Prije Cece će na Trgu Krajine pjevati i beogradska grupa “Legende”.

„Idemo na poziv državnog vrha RS, dakle zvaničnih tijela, a ne na poziv neke partije. Idemo da sviramo i pjevamo narodu, kao što smo uvijek i radili, a na pozive stranaka se ne odazivamo“ rekao je Ivan Milinković, pjevač „Legendi“

U protekle četiri godine, koliko je Milorad Dodik na čelu Vlade RS, nije se štedilo na dovođenju najvećih zvijezda estradne scene. Tako je Svetlana Ražnatović u godini lokalnih izbora, gostovala 2008. na manifestaciji “Noć šampiona” u Banjaluci, za šta je Vlada RS izdvojila 100.000 KM.

Ove godini za otvaranje RTV doma, Vlada RS je za koncert Gorana Bregovića izdvojila 100.000 KM. Takođe, za tradicionalnu manifestaciju “Kočićev zbor” Vlada RS je izdvojila više stotina hiljada maraka, od čega je plaćen i nastup Bregovića, Severine i Bobana Markovića, navodi "EuroBlic".

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE