• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policijski sporazum Srbije i BiH

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić i ministar sigurnosti BiH Sadik Ahmetović potpisali sporazum o policijskoj saradnji Srbije i BiH.

 Policijski sporazum Srbije i BiH Izvor: MONDO

Sporazum o policijskoj saradnji Srbije i Bosne i Hercegovine, kojim će biti omogućena još efikasnija borba protiv svih vidova kriminala, u Beogradu potpisali ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić i ministar sigurnosti BIH Sadik Ahmetović.

Tim sporazumom jača se saradnja na polju otklanjanja opasnosti za javnu bezbjednost i javni red kao i na sprječavanju i rasvjetljavanju krivičnih djela u oblasti organizovanog kriminala, terorizma i korupcije u obe države.

Sporazum obuhvata i saradnju u jačanju bezbjednosti u zaštiti državne granice u pograničnom području kao i zajedničke aktivnosti u obrazovanju i stručnom usavršavanju kadrova i zaštiti podataka.

Tim sporazumom, biće omogućena i bolja i efikasnija saradnja policijskih agencija dvije države u borbi protiv prekograničnog kriminala.

Dačić i Ahmetović, nakon potpisavanja tog dokumenta na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" će potpisati Sporazum o primopredaji helikoptera.


(Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE