• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Švercovali oružje i falsifikovali dokumente

Pripadnici SIPA-e na području Livna, Bihaća i Cazina uhapsili šest osoba zbog nedozvoljenog prometa oružja i falsifikovanja diploma i dokumenata.

 Švercovali oružje i falsifikovali dokumente Izvor: MONDO

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH na području Livna, Bihaća i Cazina uhapsili su šest osoba osumnjičenih za krivična djela organizovanog kriminala u vezi sa nedozvoljenim prometom oružja i vojne opreme i falsifikovanjem isprava.

Prilikom provođenja akcije, koja je izvedena po nalogu tužioca Posebnog odjeljenja za organizovani kriminal, privredni kriminal i korupciju Tužilaštva BiH, zaplijenjene su i veće količine naoružanja i vojne opreme, kao i falsifikovanih diploma, uvjerenja, putnih isprava i drugih ličnih dokumenata, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Uhapšeni se sumnjiče da su na ilegalnom tržištu za određeni novčani iznos prodavali i nudili na prodaju naoružanje i vojnu opremu, kao i falsifikovana lična i druga dokumenta.

Tužilaštvo i Sipa će daljom istragom nastojati da utvrde količinu oružja, vojne opreme i falsifikovanih dokumenata koje je ova organizovana kriminalna grupa pustila u promet, navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni će u zakonskom roku biti predati tužiocu koji će ih ispitati i nakon toga odlučiti o pokretanju prijedloga za određivanje pritvora.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE