• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Identifikovan nesavjesni vozač iz Kiseljaka

Vozaču S.A. (38) iz Kiseljaka prijeti tužba jer je pri brzini od najmanje 40 kilometara na čas dijete od četiri godine držao kroz prozor kola.

 Identifikovan nesavjesni vozač iz Kiseljaka Izvor: MONDO

Federalna Uprava policije dostavila je Kantonalnom tužilaštvu Travnik izvještaj protiv S.A. (38) iz Kiseljaka zbog sumnje da je 22. avgusta iz automobila u pokretu izbacio kroz suvozačev prozor četvorogodišnje dete i držao ga tako dok se vozilo kretalo brzinom od najmanje 40 kilometara na čas.

Incident se dogodio u Ulici sarajevski put, na izlazu iz Kiseljaka, a ovako bezobzirnim ponašanjem S.A. je ugrozio bezbjednost maljoletnog djeteta i izazvao opasnost po živote ljudi, saopšteno je iz federalne Uprave policije.

Protiv ovog lica biće podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima "zapuštanje ili zlostavljanje djeteta ili maloljetnika" i "izazivanje opšte opasnosti".

Pripadnici federalne Uprave policije, tragom fotografije objavljene u medijima na kojoj se vidi da je iz automobila u pokretu, kroz prozor držano maloljetno dijete, identifikovali su automobil i lica koja su prisustvovala ovom događaju.

Na društvenoj mreži "Facebook" sredinom avgusta objavljena je fotografija crvenog golfa i četvorogodišnjeg djeteta koje "visi" izvan automobila sa suvozačeve strane.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE