• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koncert Cece za kraj predizborne kampanje

Najava SNSD-a da će na njihovom završnom predizbornom skupu u Banjaluci pjevati Ceca Ražnatović izazvala burne reakcije javnosti.

 Koncert Cece za kraj predizborne kampanje Izvor: MONDO

Na društveno socijalnoj mreži Fejsbuk pojavila se grupa pod nazivom '100 000 Evra za Cecu? Da nije malo mnogo? Recimo NE'. Ovoj grupi se priključilo 1.238 članova Fejsbuka.

Neki od komentara na ovoj grupi su: "...Sramota,dati Ceci 100 000 hiljada,naših para,a narod nema šta jesti,obilaze po kontejnerima da nađu bilo šta,a on daje pare za Cecu, misle tako kupiti glasove...", "...Cecin koncert vrijedi koliko 1218 najnižih penzija u RS...", "4756 socijalne pomoći od 41 KM...", ili "...1560 boračkih dodataka. To je socijaldemokratija i pravda za sve..."., prenosi banjalukain.com.

Međutim, postoji i druga strana priče. Pored ove grupe na Fejsbuku se pojavila i grupa "Veliki koncert Cece Ražnatović u Banjaluci!" sa 11.028 fanova lika i djela Cece i SNSD-a.

Psiholog Srđan Puhalo za BLIN magazin je rekao da ne vidi ništa sporno u ovolikom broju potvrđenih gostiju, jer je ipak riječ o najvećoj zvijezdi naših prostora, a uz to ovaj događaj organizuje najveća politička stranka u RS. Iz pjevačicinog PR tima sapšteno je da ona nastupa iz prijateljskih pobuda, a za jedno veče će kako navode mediji zaraditi 100.000 evra.

U SNSD-u na početku kampanje najavljeno je da neće rasipati novac za predizborne aktivnosti i da će za tu namjenu utrošiti milion maraka, iako im zakon omogućava da potroše više od dva miliona maraka.

Ipak, prema navodima medija za koncert Svetlane Cece Ražnatović na Trgu Krajine SNSD je odlučio da odriješi kesu.

U komentarudogađaja Puhalo je napravio paralelu između premijere filma "Cirkus Kolumbija", za koji je većina Banjalučana mislila da je politički skup Danisa Tanovića i Naše stranke.

"Film "Cirkus Kolumbija" nije dovoljno medijski propraćen i to je jedan od razloga što se publika nije odazvala. Naša intelektualna ljenost željna je dobre zabave, i zato smo se više okrenuli ka Ceci i njenom nastupu" objašnjava Puhalo.

Fanovi, njih 11.028 nisu štedjeli riječi hvale o poznatoj pjevačici i vladajućoj stranci: "...obožavam je....kraljica...", "...NEMA VIŠE CILE-MILE, SAMO RS I DODIK MILE !!!...".

Pored Cece na završnoj tribini nastupaju i Legende, koje su u svoj euforiji oko Cecinog dolaska ostale po strani. (MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE