• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pao" vehabija u Jajcu

Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu BiH uhapsili su u Jajcu aktivistu vehabijskog pokreta Elvira Mukića.

 "Pao" vehabija u Jajcu Izvor: MONDO

Isti izvor je naveo da Mukić, koji je uhapšen juče, nikada nije bio krivično ili operativno evidentiran.
Iz Sipe je ranije saopšteno da je u Jajcu uhapšen E.M. kod koga su pronašli i oduzeli određenu količinu oružja, vojne opreme i mobilnih telefona.

Pretresom kuće, okućnice i pomoćnih objekata, koje je koristio E.M., pronađene su automatske puške kalibra 7,62 i 7,9 milimetara, te pištolj CZ kalibra 7,65 sa municijom, ručna bomba kašikara, mehanizam za okidanje ručne kumulativne bombe BRK, ručni bacač granata RPG sa remenom, određena količina eksploziva, šest maskirnih vojnih taktičkih prsluka, mobilni telefoni, te veća količina nosača slike i zvuka.

Nakon kriminalističke obrade u prostorijama Sipe, E.M. će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu organizovani kriminal, a u vezi sa krivičnim djelom neovlašćenog prometa oružjem i vojnom opremom, biti predat na dalje postupanje Tužilaštvu BiH, saopšteno je iz Sipe.

Akcija na području Jajca izvedena je po naredbi Suda BiH, kao nastavak aktivnosti na sprečavanju i otkrivanju organizovanog kriminala u BiH. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE