• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kunić: Bošnjaci glavni kočničari

Nosilac liste DNS-a za parlament BiH Izborne jedinice Banjaluka Petar Kunić izjavio je da su Bošnjaci glavni kočničari u stvaranju funkcionalne BiH

 Kunić: Bošnjaci glavni kočničari Izvor: MONDO

Prema njegovim riječima, Bošnjaci su "naučili da funkcionišu po principu pritiska međunarodne zajednice na štetu srpskog naroda".

Kunić je večeras na završnom predizbornom skupu ove stranke u Čelincu poručio da će se DNS obračunati sa kriminalom i korupcijom, jer su oni najveća prepreka učvršćivanju institucija.

Nosilac liste DNS-a za Narodnu skupštinu RS Izborne jedinice Banjaluka Nedeljko Čubrilović pozvao je članove i simpatizere ove stranke, ali i sve građane da svoj glas daju Miloradu Dodiku, kandidatu SNSD-a, DNS-a i Socijalističke partije za predsjednika RS, i Nebojši Radmanoviću, kandidatu ove koalicije za člana Predsjedništva BiH iz RS jer će se tako stvoriti uslovi za političku stabilnost u BiH koja je od presudnog značaja za učvršćenje Srpske.

Kandidati DNS-a poručili su večeras da nijednim postupkom neće ugroziti interese srpskog naroda i RS jer ih "niko nizašta ne može ucijeniti".

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE