• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kalinić: Osvetili smo se SDS-u, podržavamo Dodika

"Naš kandidat Rajko Papović je odlučio o izboru srpskog člana Predsjedništva BiH i to je osveta SDS-u", izjavio je predsjednik SzDS Dragan Kalinić.

 Kalinić: Osvetili smo se SDS-u, podržavamo Dodika Izvor: MONDO

Kalinić je rekao da ovo "nije osveta" predsjedniku PDP-a Mladenu Ivaniću, nego SDS-u koga je optužio za kriminal.

U izboru za srpskog Predsjedništva BiH kandidat SNSD-a Nebojša Radmanović je dobio 49,9 odsto glasova, kandidat Koalicije "Zajedno za Srpsku" Mladen Ivanić 46,9 odsto, dok je Rajko Papović, iz Saveza za demokratsku Srpsku treći, s osvojenih 3,19 odsto glasova.

Kalinić je istakao da, prema dosadašnjim rezultatima, ova stranka neće imati predstavnike u Narodnoj skupštini RS i parlamentu BiH, niti su on kao kandidat za predsjednika RS i Papović kao kandidat za člana Predsjedništva BiH dobili povjerenje građana.

Upućujući čestitke kandidatu SNSD-a za predsjednika RS Miloradu Dodiku i kandidatu za srpskog člana Predsjedništva BiH Nebojši Radmanoviću, Kalinić je rekao da će i ubuduće njegova stranka podržavati Dodika u odbrani RS.

"Mi i dalje mislimo da će nakon izbora biti pojačan pritisak na RS u smislu većeg uvezivanja u BiH, a Dodik će imati našu podršku u odbrani Srpske", poručio je Kalinić.

Zahvaljujući se svojim biračima, Kalinić je podsjetio da je ova stranka osnovana prije pet mjeseci i da je imala skromna finansijska sredstva, a samim tim nije mogla agresivnije da učestvuje u predizbornoj kampanji.

"Ostaćemo na programu SzDS, a to je borba za običnog čovjeka, borba za RS, kao i borba protiv korupcije i kriminala", poručio je Kalinić.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE