• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radončić ne priznaje poraz

SBB BiH ne priznaje rezultate za bošnjačkog člana Predsjedništva zbog,kako navode, brojnih neregularnosti na biračkim mjestima.

 Radončić ne priznaje poraz Izvor: MONDO

Povodom preliminarnih rezultata opštih izbora koje je oficijelno saopštila Centralna izborna komisija, Savez za bolju budućnost BiH - SBB BiH Fahrudin Radončić izražava veliku zahvalnost svojim glasačima i svoj izborni rezultat smatra izvanrednim s obzirom na to da se radi o političkom projektu starom samo nekoliko mjeseci, saopšteno je iz ove stranke,prenosi Sarajevo-x.com.

Međutim, Savez za bolju budućnost BiH ponovo potencira brojne neregularnosti na biračkim mjestima "koje su išle protiv još boljih rezultata SBB BiH, a naročito se to odnosi na izbor bošnjačkog člana Predsjedništva BiH".

"Stoga, Savez za bolju budućnost BiH ne može priznati te rezultate sve dok Centralna izborna komisija ne izvrši uvid i ne napravi dodatnu kontrolu 70.137 glasačkih listića i donese adekvatne odluke o ponavljanju glasanja i sankcioniranju počinilaca ovih krivičnih djela, što se očekuje i od nadležnih državnih organa", navodi se u saopštenju SBB-a.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE