• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nestao vlasnik "Kajaka", krvavi tragovi u automobilu

Vlasniku poznatog banjalučkog lokala "Kajak" svaki trag se gubi od utorka uveče. Pronađen automobil sa krvavim tragovima i rupom od metka.

 Nestao vlasnik "Kajaka", krvavi tragovi u automobilu Izvor: MONDO

Stanislav Koljančić zvani Kolja, biznismen iz Banjaluke i vlasnik poznatog lokala "Kajak", nestao je u utorak uveče oko 19.30 časova, a prvi trag, odnosno auto nestalog sa krvavim tragovima i rupom od metaka policija je pronašla u srijedu ujutro kod bazena u banjalučkom naselju Srpske toplice, pišu "Nezavisne novine" u izdanju za četvrtak.

Koljančiću se, naime, izgubio svaki trag kada je otišao iz kuće u Ulici Milana Radmana. Čitav slučaj je još u fazi istrage, pa nije poznato šta se s njim desilo.

"Ono što se zna jeste da je čovjek precizan u detalje i njegova supruga je odmah posumnjala da nešto nije u redu kada se Koljančić u utorak veče nije vratio kući u naznačeno vrijeme. Nakon svega, supruga je prijavila slučaj policiji, koja je pokrenula istragu", ispričao je izvor "Nezavisnih" blizak istrazi.

Na zadnjim vratima vozačeve strane mercedesa, kako je potvrdio izvor lista, pronađena je rupa od metka, dok su nakon otvaranja auta u unutrašnjosti pronađeni krvavi tragovi i to na zadnjem sjedištu, volanu i unutrašnjem dijelu krova auta.

"Radi se o manjim krvavim tragovima, a rupa od metka koja je pronađena u zvučniku na vratima iza vozačevog sjedišta ukazuje da se radi o metku manjeg kalibra. Takođe, krvavi tragovi pronađeni na volanu ukazuju da je nečija ruka bila okrvavljena", pojasnio je detalje slučaja izvor "Nezavisnih".

Zanimljivo je da su uviđaju aktivno prisustvovali i istražioci Specijalnog tužilaštva RS, što ukazuje da bi ovo tužilaštvo moglo naknadno i preuzeti čitav slučaj koji je još u fazi istrage.

Policija je nakon pronalaska auta nestalog biznismena otkrila da je on zaključan, a u blizini nisu pronađeni ključevi.

"Naravno da niko ne može reći da je čovjek ubijen, ali ono što je sigurno jeste da Koljančića nema gotovo 24 časa", zaključio je izvor blizak istrazi.

Potvrđeno je i da je nestali biznismen vlasnik većeg broja nekretnina u Banjaluci, čiju vrijednost procjenjuju na nekoliko miliona maraka.

Anes Subašić (34), alijas Mladen Subašić, koga je policija u američkoj državi Sjeverna Karolina uhapsila u julu prošle godine zajedno sa šest osoba za koje se sumnja da su planirali terorističke napade, tokom ratnih sukoba u BiH pucao je na Stanislava Koljančića, vlasnika lokala "Kajak".

Subašić je tada ispalio rafal iz mitraljeza u pravcu Koljančića, a policija je čitav slučaj zavela kao pokušaj ubistva.

Banjalučka policija je protiv Subašića u periodu između 1992. i 1996. godine, kada je i promijenio ime Anes u Mladen, podnijela veći broj krivičnih prijava zbog pokušaja ubistava, iznude, izazivanja opasnosti, nasilničkog ponašanja i teških krađa.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE