• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radojičić: O koalicijama poslije rezultata izbora

Potpredsjednik SNSD-a Igor Radojičić izjavio je da u RS stranke još čekaju rezultate izbora da bi razgovarale o mogućim koalicijama.

 Radojičić: O koalicijama poslije rezultata izbora Izvor: MONDO

Radojičić je rekao da je SNSD u kontaktu sa Demokratskim narodnim savezom (DNS) i Socijalističkom partijom (SP) sa kojim postoji saglasnost da dalje idu zajedno, ali ništa još nije precizirano.

"Eventualno formalno potpisivanje sporazuma sa DNS-om i SP-om trenutno je u drugom planu, jer je bitna spremnost svih da krenemo dalje, kao što smo i do sada. Radili smo u korektnim odnosima, bez potrebe da na papiru formalizujemo stavove. Razumjeli smo se dobro, tako da to nije centralno pitanje", rekao je Radojičić za "Glas Srpske".

On je rekao da je, kada je riječ o SDS-u, SNSD poručio da su otvorena vrata za razgovore o ozbiljnim pitanjima, te dodao da je potrebno otvoriti fer dijalog dvije najveće stranke o raznim temama i razgovarati o zajedničkim nastupima u Sarajevu.

Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je da bi u idućem periodu moglo doći do konkretnijih razgovora među koalicionim partnerima, i to poslije 15. oktobra dok se ''slegne izborna prašina''.

Lider SP-a Petar Đokić smatra da će, kada preliminarni rezultati izbora budu jasniji, doći do značajnijih kontakata među koalicionim partnerima.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE