• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Burno u Tesliću: Odbornici SDS-a neće učestvovati u radu lokalne skupštine

Autor SRNA

Načelnik opštine Teslić Milan Miličević podržao je odluku Kluba odbornika SDS-a da do kraja mandata ne učestvuju u radu lokalnog parlamenta i najavio da će i dalje obavljati administrativne obaveze koje proizilaze iz njegove funkcije, ali da neće prisustvovati sjednicama

 Burno u Tesliću: Odbornici SDS-a neće učestvovati u radu lokalne skupštine Izvor: SRNA/Aleksandar Lukić

"Potpuno razumijem i opravdavam odluku Kluba odbornika SDS-a da više ne učestvuje u radu Skupštine opštine /SO/ Teslić. Kao načelnik poštujem instituciju Skupštine opštine i sve svoje obaveze u smislu pripreme materijala za održavanje narednih sjednica Skupštine ću da ispunjavam, kao što sam radio i do sada, a prema Programu rada SO", izjavio je Miličević na današnjoj konferenciji za novinare.

On je poručio da će i dalje ispunjavati svoje zakonom propisane obaveze prema ovoj ustanovi, a skupštinske materijale će zajedno sa opštinskim službama pripremati profesionalno i savjesno.

Miličević je izrazio žaljenje što Narodna skupština Republike Srpske nije odlučila da raspusti saziv Skupštine opštine Teslić koji je izglasao opoziv načelnika opštine, a koji nije dobio podršku građana na referendumu u martu prošle godine.

Odbornici SDS-a napustili su sjednicu SO Teslić tokom rasprave o izvještaju o radu za prošlu godinu lokalnog Doma zdravlja, kojem je prethodio verbalni konflikt nezavisnog odbornika Radislava Đurića sa predsjednikom Kluba odbornika SDS-a Milanom Kasapovićem.

Kasapović je naveo da je na portalu ove stranke objavljen dokument Poreske uprave Republike Srpske sa podacima koji se odnose na poslovanje teslićkog preduzeća, vlasnika nedavno preminulog brata odbornika Radislava Đurića.

Kasapović je izjavio da je predsjednik Skupštine opštine Miroljub Letić na današnjoj sjednici pokazao da nije u mogućnosti da obezbijedi normalan tok sjednice i da Klub SDS-a ne želi da do kraja mandata učestvuje u radu lokalnog parlamenta samo da bi bio vrijeđan.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE