• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Svako mora da osjeti korist od budžeta"

Izvor MONDO/Srna

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je da vjeruje kandidatu ove stranke za načelnika opštine Kalinovik Miroslavu Sladoji i da će on biti pobjednik na lokalnim izborima.

 "Svako mora da osjeti korist od budžeta" Izvor: Srna

"Sladoja je čovjek koji ima one karakteristike koje se u Kalinoviku najviše cijene, a to su čvrst karakter i poštenje", istakao je Šarović u razgovoru sa građanima Kalinovika.

On je rekao da ova mjesto "treba vratiti Kalinovičanima" i da misija SDS da stvori društvo u kojoj će svako dijete imati jednaku šansu da živi i da se dokaže.

Miroslav Sladoje rekao je da će se kao budući načelnik truditi da svaki pojedinac osjeti da je bitan i da osjeti da pripada ovom gradu.

"Svaka porodica i pojedinac mora da osjeti korist od budžeta. Obezbijedićemo knjige i pribor za učenike, a penzionerima sa najnižim primanjima će svake godine biti obezbijeđena drva za ogrev", rekao je Sladoje.

On je dodao da će se zalagati za jačanje turizma u Kalinoviku, a najavio je i formiranje agrarnog fonda i organizovanje pravednog i transparentnog način podjele subvencija, saopšteno je iz SDS-a.

Možda će vas zanimati

Tagovi

SDS

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE