• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Top 5 Apple proizvoda koje čekamo: Najbolji tek slijede, svi stižu ove godine

Autor Ilija Baošić

Ljubitelji Apple proizvoda imaju čemu da se raduju.

 Apple novi uređaji tokom 2022 godine Izvor: Apple

Od početka godine smo imali priliku da vidimo Apple Studio Display, novi iPad Air, novi iPhone SE i Mac Studio. Kao što to obično biva, druga polovina godine je mnogo uzbudljivija kada su Apple proizvodi u pitanju.

Predstavljamo vam listu nama najinteresantnijih proizvoda koji se očekuju ove godine uz napomenu da se vodimo isključivo glasinama.

Možda će vas zanimati

MacBook Air

Novi Air će dobiti najveće osvježenje od 2010. godine i zato ga stavljamo na sam vrh liste. Šuška se da će doći u zabavnim bojama, poput linije iMac računara iz 2021. godine, sa bijelim okvirom ekrana i bijelom tastaturom. Takođe će dobiti i novu formu u MacBook Pro stilu radi modernijeg izgleda.

Sa nestrpljenjem se očekuje najnoviji M2 čipset, a MacBook Air će biti jedan od prvih koji će ga dobiti.

iPhone 14

Jedno je sigurno – biće to “najbolji iPhone ikada napravljen“, kako Apple voli da kaže. Najviše poboljšanja će svakako dobiti iPhone 14 Pro modeli. Kako analitičari tvrde, ove modele će krasiti kamera od 48 MP, a notch će zamijenjen izrezom ekrana za kameru i Face ID.

Dugo se najavljivalo da iPhone Mini neće dobiti svog nasljednika usled slabe prodaje, te da nas od ove godine ponovo očekuje regularan Max model. Loša vest je da ne-Pro modeli, zbog nestašice čipova, neće dobiti novi A16 čipset.

Mi se nadamo da će dobiti bar jaču verziju A15 Bionic sa više grafičkih jezgara, koja je krasila prošlogodišnje 13 Pro modele.

Mac Pro

Samo za one sa najdubljim džepom, novi Mac Pro bi trebao da kompletira prelaz kompanije Apple na sopstveni silicijum.

Mac Studio nam je podigao očekivanja svojim impresivnim M1 Ultra čipsetom, a ukoliko je vjerovati glasinama, čipset Mac Pro računara će imati dvostruko više, odnosno 40 CPU i 128 GPU jezgara.

AirPods Pro

Apple će konačno osvježiti AirPods Pro. Očekuje se da će dobiti potpuno novi zaobljeniji i kompaktniji dizajn. Šuška se i da će AirPods sljedeće generacije imati podršku za Apple Lossless audio, kao i da će dobiti poboljšanu Find My intergraciju koja će omogućiti reprodukciju zvuka ako se izgube.

Apple Watch Series 8

Predstavljanje novog pametnog sata će obradovati one najaktivnije među nama, jer nas po prvi put očekuje robusni model. Priča se da će novine biti senzor telesne temperature i detektor sudara.

Koje Apple proizvode vi čekate?

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS