• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Društvo za upravljanje PREF-om: Nagrađeni najbolji diplomski radovi

Autor Dragana Božić

Društvo za upravljanje PREF-om nagradilo je tri najbolja diplomska rada iz oblasti finansijskih tržišta, poslovnih finansija i finansijskog upravljanja.

 Društvo za upravljanje PREF-om: Nagrađeni najbolji diplomski radovi Izvor: ipopba/iStockphoto

Društvo za upravljanje Penzijskim rezervnim fondom Republike Srpske je, a u skladu sa uslovima konkursa iz novembra, nagradilo tri najbolja diplomska rada iz oblasti finansijskih tržišta, poslovnih finansijai finansijskog upravljanja.

Komisiju za ocjenu radova su činili: Miloš Grujić, Saša Stevanović, Boris Srdić, Slavko Ninković, Srđan Raković, Dalibor Tomaš, Gordana Drobnjak, Miodrag Jandrić i Jasna Zrilić.

Komisija je imala zadatak da pročita i ocijeni radove, te predloži rang listu najboljih radova, nakon čega će se potpisati ugovori o dodjeli stipendije. Nakon obavljenog zadatka i međusobnih konsultacija Komisija je ocijenila da sljedeća tri diplomska rada zaslužuju nagrade za 2020. godinu:

1. Jevrosima Vujančević, sa temom „Međuzavisnost kvaliteta korporativnog upravljanja i finansijskog izvještavanja“, Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci – sa osvojenim prvim mjestom i nagradom od 400 konvertibilnih maraka.

2. Dejana Perać, sa temom „Komparativni prikaz nekvalitetnih kredita u Bosni i Hercegovini i u regionu“, Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci – sa osvojenim drugim mjestom i nagradom od 200 konvertibilnih maraka.

3. Milica Milidragović, sa temom „Problem maksimizacije očekivane koristi investitora na finansijskim tržištu“, Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci – sa osvojenim trećim mjestom i nagradom od 100 konvertibilnih maraka.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE