• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prodat Dunav film za 45 miliona dinara

Produkcijska kuća Dunav film u petak je na aukciji prodata za 45 miliona dinara Teodori Riznić.

 Prodat Dunav film za 45 miliona dinara  Izvor: MONDO

Prema podacima Agencije za privredne registre, Teodora Riznić je direktorka firme za kinematografsku i video distribuciju Dienter, koja je vlasnik televizije Enter i 2006. godine je kupila televiziju Ju info.

Njen zastupnik na aukciji nije želio da govori o planovima kupca za Dunav film, a drugoplasirani na aukciji bio je Zoran Čičak, nekadašnji funkcioner JUL-a, a sada konsultant kuće Argonauts sa Kipra.

Početna cijena za 76,2 odsto Dunav filma bila je 25,4 miliona dinara, ta kuća ima pet zaposlenih, poslovni prostor od 530 kvadratnih metara u Beogradu, kino projektore, četiri montažna stola i osam filmskh kamera, a prošle godine je poslovala sa gubitkom od 48.000 evra.

Javno preduzeće Kolubara građevinar kupilo je Voćno-lozni rasadnik Lazarevac za 21 milion dinara, po cijeni tri puta većoj od početne.

Finansijski direktor Kolubara građevinara Dragan Ninić kazao je novinarima da će se u rasadniku pored voća gajiti i šiblje i rasad za oporavak raubovanog zemljišta.

Na aukciji je prodato osam veterinarskih stanica, a kupovali su ih veterinari, radnici stanica, ali i ljudi drugih profesija.

Veterinarsku stanicu Aranđelovac kupio je za 2,9 miliona dinara konzorcijum zaposlenih koje je na aukciji zastupao Goran Bajić, a stanicu u Žitorađi kupio je za 1,27 miliona dinara Milun Ilić, koji je novinarima kazao da je već vlasnik stanica u Leskovcu, Bojniku i Vlasotincu, ali i robnih kuća Enterijer u Leskovcu.

Veterinar privatne stanice u Leskovcu Vladeta Davidović kupio je stanicu u Beloj Palanci za tri miliona dinara, a direktor stanice Arilje Rade Maricić postao je vlasnik te stanice za dva miliona dinara.

Vlasnik bravarske radnje iz Merošine Petar Ilić preuzeo je stanicu u tom gradu za 4,5 miliona dinara, stanica u Negotinu prodata je ugostitelju Siniši Laziću po početnoj ceni od 13,5 miliona dinara, a prodate su i stanice u Prokuplju i Boljevcu.

Proizvođač namještaja Holding gaj iz Beograda prodat je za 78 miliona dinara, po cijeni šest miliona dinara većoj od početne, Dušku Martinoviću čiji zastupnik nije dao nikakve podatke o kupcu, a proizvođač procesne opreme Fapromal iz Lučana prodat je direktoru te firme Miljanu Tanaskoviću za 12,9 miliona dinara.

(Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE