• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ponovo blokada Elektroprenosa?

Sporazum koji je pokušaj deblokade rada Elektroprenosa BiH propao. Sporna pitanja i dalje nisu riješena.

 Ponovo blokada Elektroprenosa? Izvor: MONDO

Sporazum koji su premijeri entiteta, u ulozi članova Skupštine akcionara "Elektroprenos BiH" a. d. Banja Luka, potpisali 3. decembra prošle godine izgleda da je definitivno propao kao još jedan u nizu pokušaja deblokade rada "Elektroprenos BIH" a.d.

Kako je rečeno agenciji Fena iz ove kompanije, poslije 40 dana od održavanja vanredne Skupštne dioničara i javno iznesenih stavova premijera Milorada Dodika i Nedžada Brankovića da su sporna pitanja razriješili i izvršili deblokadu rada organa Kompanije, niti jedan se nije sastao do danas.

Pokušaj održavanja 37. sjednice Upravnog odbora koja je bila zakazana za 12. januar ove godine, propao je jer je iz kabineta Ministra privrede, energetike i razvoja RS-a naloženo članovima Uprave i Upravnog odbora iz RS-a da ne prisustvuju zakazanoj sjednici, čime je blokada ranije naložena od istog ministarstva, potvrđena, zbog čega se zakazana sjednica nije ni održala.

Ista je situacija i sa upravom Kompanije koju čine šest članova zaposlenih u Kompaniji, sa tom razlikom što generalni direktor nije našao za shodno ni da sjednicu Uprave sazove iako su mu svi članovi Uprave svaki dan na poslu i taj posao obavljaju "profesionalno", rečeno je Feni iz kompanije "Elektroprenos BiH".

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE