• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teška, ali uspješna godina za Hemofarm

Autor mondo.ba

Kompanija Hemofarm d.o.o. Banjaluka sa uspjehom je okončala 2014. godinu uprkos teškooj ekonomskoj situaciji i prirodnim katastrofama koje su pogodile cijelu regiju.

Kraj godine je vrijeme kada se sumiraju poslovni rezultati, a direktor kompanije Hemofarm d.o.o. Aleksandar Veselinović ocijenio je da je zadovoljan rezultatima u godini koja je obilježena prirodnim katastrofama.

"Iza nas je ekonomski teška godina, ali mi smo je završili, a kao pokazatelj našeg poslovanje je to što smo i dalje ostali kao lider po broju prodatih pakovanja, što pokazuje kolika je dostupnost naših lijekova", rekao je Veselinović na prazničnom doručku za novinare koji je upriličen u Banjaluci.

"Drugi pokazatelj je to što preko 50 odsto svoje proizvodnje izvozimo u zemlje EU tako da je to jedan dokaz kvaliteta koji je nama bitan", istakao je Veselinović.

On je dodao da je Hemofarm pomagao ugroženima poslije prirodnih katastrofa, kao i brojni drugi privredni subjekti, ali se trudio i tokom čitave godine da pomogne onima kojima je pomoć potrebna

"Nadamo se da smo i mi svojim angažovanjem uspjeli da makar djelimično smanjimo tešku nesreću. Društvena odgovornost naše kompanije nije samo deklarativna. Pokušavamo da pomognemo zajednicu u kojoj poslujemo, u kojoj živimo i potpuno smo svjesni toga da je nemoguć uspjeh naše kompanije ukoliko zajednica ne funkcioniše, ukoliko njoj ne bude bolje", rekao je Veselinović.

I ovu godinu kompanija Hemofarm d.o.o. završava darivanjem, a ove godine novogodišnjim paketićima obradovaće djecu koja se liječe u Zavodu za fizikalnu medicinu "Dr Miroslav Zotović" u Banjaluci.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE