• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka: Otvoren prvi Lafka kiosk

Autor mondo.ba

U Banjaluci je danas svečano otvoren prvi Lafka kiosk, jedan od sto planiranih u gradu na Vrbasu.

Član Uprave kompanije Bulgartabac, Radoslav Rahnev, gradonačelnik Banja Luke,Slobodan Gavranović, izvršni direktor Fabrike duvana Banja Luka, Grigor Peev te predsjednik Područne privredne komore Banja Luka, Goran Račić i direktor Lafka lanca Konstantin Kostadinov, svečano su otvorili Lafka kiosk u centru Banjaluke.

Ova investicija obezbijedila je posao za skoro dvije stotine osoba s tendencijom rasta broja kioska, pa time i broja zaposlenih.

Svečanim otkrivanjem Lafka kioska obilježena je realizacija prve faze pokretanja i razvoja lanca kioska nove generacije. Lafka koncept, u ovom trenutku, obuhvata 75 kioska u dvadeset opština i gradova u Republici Srpskoj od kojih je 11 na području Banja Luke.

Planirano je da bude više od 30 Lafka kioska u Banjaluci. Postavljeni cilj je otvaranje stotinu objekata do kraja godine.

„Lafka je koncept savremenog i specifičnog dizajna kioska s pristupom sa dvije strane. Lafka koncept gradili smo odgovarajući na potrebe svakog potrošača i obezbjeđujući ponudu svega što treba biti u ponudi modernog kioska uz ljubaznu i brzu uslugu naših zaposlenih. Ujedno, cilj nam je bio uticati pozitivno na lokalne zajednice i svjedočanstvo tome je ulaganje od skoro milion maraka od početka 2014. godine do danas, a ovo je tek početak“, rekao je direktor Lafka lanca, Konstantin Kostadinov tokom obraćanja.

Svečanost je najvećim dijelom bila posvećena kupcima koji su imali priliku da se zabave uz zanimljive sadržaje – kolo sreće, fotografisanje u foto kabini te dobijanje simboličnih i zanimljivih nagrada.



„Grad Banjaluka spremno podržava ovaj poduhvat koji je koristan za građane Banjaluke jer u novim kioscima, u ljepšim, modernijim uslovima, funkcionalnijim prostorima radiće u ovom gradu preko 170 ljudi i to je za nas značajno. Zato ovaj poduhvat zaslužuje našu podršku i sve čestitke menadžmentu uz moje obećanje da će gradske institucije učinisti sve da se administracija riješava ubrzanim tempom i na ovaj način dati svoj doprinos u stvaranju uslova za zapošljavanja, za bolju i kvalitetniju uslugu našim građanima, ali sigurno i uljepšavanje prostora grada Banjaluke ovakvim novim redizajniranim kioscima“ naglasio je Slobodan Gavranović, gradonačelnik Banja Luke u svom obraćanju.

Lafka koncept je franšizni koncept, dokazan u praksi u Bugarskoj kao uspješan. U Bugarskoj Lafka predstavlja najveći trgovački lanac sa preko 970 objekata i brend je prepoznatljiv po svojim kvalitetima usluga.

Uspješan model rada iz Bugarske je preuzet i na području cijele BiH će tek imati veliku ekspanziju, a realizovan je prvo na području grada Banjaluke a potom na području skoro čitave Republike Srpske.

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nezadovoljan kupac

Danas sam u jevrejskoj dala djeci (10 i 12g.) novac da si odu uzet sok na kiosku u jevrejskoj ulici odmah preko puta next butika, medjutim djete mi se vraća uplakano i reče da mu je teta na kiosk rekla da je lopov i da ne da da uzme. Jako sam se razljutila i otišla joj "očitati bukvicu". Zar takve osobe da rade ,ne zna se ponašati prema djetetu a povrh svega odakle joj pravo da moju djecu ni krivu ni dužnu lopovima naziva . SRAMOTA Rece mi samo pa imali su 20 eura... PAAA JA SAM IH ZARADILA I DALA IM DA SI KUPE SOK STA JE POGREŠNO U TOME... stvarno sam razocarana

as

Cuj bugarski lafka kiosk!!!pa mi smo kioske imali jos od prije potresa...

MONDO REPORTAŽE