• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jeftinije takse na beogradskom aerodromu

Beogradski aerodrom će od 15. decembra sniziti takse za bezbjednost za 25 odsto na 3,3 evra, najavio je zamjenik generalnog direktora

 Jeftinije takse na beogradskom aerodromu Izvor: MONDO

Bezbjednosna taksa na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu od 15. decembra biće snižena sa 4,5 na 3,3 evra, izjavio je zamjenik generalnog direktora Aerodroma Velimir Radosavljević.

On je novinarima na beogradskom aerodromu rekao da je ta taksa uvedena prije 15 mjeseci i naglasio da njenim smanjenjem neće biti ugrožena bezbjednost, jer je u tu oblast već dovoljno investirano, kao i u nabavku najnovijih rendgen uređaja.

Taksa beogradskog aerodroma na Terminalu jedan ubuduće bi trebalo da bude 15,3 umesto 16,5 evra, a na Terminalu dva, koji ima bolju infrastrukturu, biće 19,8 evra umesto dosadašnjih 21.

Radosavljević je ministru ekonomije i regionalnog razvoja Srbije Mlađanu Dinkiću i ministru za infrastrukturu Milutinu Mrkonjiću predstavio dva najnovija rendgenska uređaja, ugrađena u oblasti centralne bezbjednosne kontrole na Aerodromu.

Na Aerodromu "Nikola Tesla" završena je platforma koja će omogućiti da se platforme A i C povežu i koriste za prijem aviona, a prikazan je i novi niskopodni autobus za putnike koji koji će koristiti lou kost kompanije umesto glavnog terminala.

(MONDO/Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE