• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilić: Neće proći predlog DS za koncesiju

infrastrukturu Velimir Ilić izjavio je da ne veruje da će proći predlog o produženju roka od 90 dana koncesionaru za izgradnju autoputa.

 Ilić: Neće proći predlog DS za koncesiju Izvor: MONDO

Ministar za infrastrukturu Velimir Ilić izjavio je da ne veruje da će proći predlog o produženju roka od 90 dana koncesionaru za izgradnju autoputa Horgoš - Požega za bankarske garancije i da će o odluka o tome biti ostavljena novoj vladi.

"Njima nije dovoljno 90 dana da bi sve to završili zato se i traži ovaj rok. Dogovoreno je da se nađe neki modus mirovanja samog ugovora o koncesiji. Videćemo da se ipak održi u životu ugovor jer je dobar za vladu i da se ostavi novoj vladi da o tome odluči", rekao je Ilić za Radio-televiziju Srbije, posle razgovora sa koncesionarima Alpina-Por i Dojče bankom.

Vlada Srbije u četvrtak većinom glasova nije odobrila uvođenje koncesionara u posao jer je dostavio garancije da je obezbedio novac samo za radove u prvoj godini, a trebalo je da radovi pocnu 1. aprila.

Ministri iz Demokratske stranke i G17 plus u petak su zatražili od presednika vlade Vojislava Koštunice da zakaže novu sednicu na kojoj bi se raspravljalo o njihovom predlogu da se koncesionaru odobri dodatni rok od 90 dana da obezbedi novac za ukupnu investiciju.

(Beta/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE