• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kusturica: SNSD dobio više nego što je izgubio

Autor Siniša Stanić

"Gubitak gradonačelnika Banjaluke, ali ne i skupštinske većine u glavnom gradu Srpske uopšte ne znači slabljenje uticaja i politički sudnji dan kao što priželjkuju agenti globalizma i njihovi veziri u RS..."

 Kusturica: SNSD dobio više nego što je izgubio Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Proslavljeni reditelj Emir Kusturica istakao je da u trenutku kada je politički uticaj Milorada Dodika u Republici Srpskoj ojačao, gubitak gradonačelnika Banjaluke, ali ne i skupštinske većine u glavnom gradu Srpske uopšte ne znači slabljenje uticaja i politički sudnji dan kao što priželjkuju agenti globalizma i njihovi veziri u Republici Srpskoj.

"Stvar je u Dodikovoj energiji i vjeri u ideju opstanka njegovog naroda. SNSD je dobio više nego što je izgubio. Još važnije - bolje je što će sada nego za dvije ili četiri godine otvoriti četvoro očiju da pojača dejstvo tamo gdje se sada pokazala slabost", konstatovao je Kusturica.

On je za "Sputnjik" pojasnio da je slabost u nasrtljivosti onih koji i dalje zamišljaju Balkan kao jugoistočni koridor globalizma i uticaja multinacionalnih kompanija.

"Stvarnost je upravo obrnuta, jačanje zavičajne kulture i podsticanje svih oblika našeg identiteta, što jeste karakteristika Dodikove politike, sada postaje presudna ne samo za opstanak Srpske, nego i našeg naroda", zaključio je Kusturica.

(agencije)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE