• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milenko Stančić novi direktor dobojskog zatvora

Milorad Novaković nije više direktor Kazneno-popravnog zavoda u Doboju

 Milenko Stančić novi direktor dobojskog zatvora Izvor: MONDO

Ministar pravde RS Džerard Selman razriješio je dužnosti Milorada Novakovića sa poslova direktora Kazneno-popravnog zavoda u Doboju, te za vršioca dužnosti direktora ove ustanove postavio Milenka Stančića.

Iz Ministartva pravde RS saopšteno je da je ovu odluku ministar Selman donio juče, u skladu sa zakonom propisanim ovlašćenjima, povodom sprovođenja akcije Ministarstva unutrašnjih poslova kodnog naziva "Rešetka" i određivanja pritvora za Novakovića i pomoćnika direktora Zavoda Mirka Blažanovića.

Iz Ministarstva napominju da će vršilac dužnosti direktora preduzeti sve neophodne mjere za rješavanje radno-pravnog statusa ostalih lica navedenih u rješenju o određivanju pritvora koje je izdao Osnovni sud u Doboju.

Tokom akcije Ministarstva unutrašnjih poslova kodnog naziva "Rešetka" 17. maja u Doboju su uhapšeni direktor Milorad Novaković i pomoćnik direktora Mirko Blažanović, te čuvar u zatvoru Dragan Radić, koji se dovode u vezu sa korupcijom.

U akciji čiji je cilj bio pronalaženje predmeta, lica i ostalih materijalnih tragova koji su u vezi sa krivičnim djelima zloupotrebe službenog položaja ili ovlašćenja, primanja mita i protivzakonitog posredovanja, u Brčkom je uhapšeno još jedno lice.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE