• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šutanovac: Koštunica podržava veličanje ubica Đinđića

Odsustvo reakcije Vojislava Koštunice na reči Šešelja kojima veliča ubice Đinđića pokazuje da ta izjava ima i njegovu podršku, tvrdi Šutanovac.

 Šutanovac: Koštunica podržava veličanje ubica Đinđića Izvor: MONDO

Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac ocenio je je da veličanje ubica premijera Zorana Đinđića, usledilo odmah posle posete Tomislava Nikolića lideru SRS u Haškom tribunalu i da odsustvo reakcije Vojislava Koštunice ocigledno pokazuje da ta izjava ima i njegovu podršku.

Šutanovac je u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima pozvao Vojislava Koštunicu da se javno izjasni da li on lično i njegova stranka smatraju da je Zvezdan Jovanović heroj i pitao da li će preimenovati Bulevar Zorana Đindića u Bulevar Ratka Mladića?

"Postavlja se pitanje da li je Koštunica, zarad želje za opstankom na vlasti, konačno javno prihvatio radikalsku politiku i uključio se u prljavu kampanju blaćenja imena prvog demokratskog premijera i da li ovom izjavom počinje proces rehabilitacije ubica Zorana Đinđića kako je Tomislav Nikolić nedavno najavio", naveo je ŠUtanovac.

Prema njegovim rečima, od sustinske važnosti je da građani Srbije dobiju odgovore na pitanja koja danas uznemiruju javnost.

"Vojislav Koštunica je dužan da biračima koji su za njega glasali objasni koji su to, pored poništenja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa EU, budući pravci njegove politike, i kakvu i koliku cenu građani Srbije treba da plate da bi on sa 11 odsto podršks zadrzao premijersku poziciju", izjavio je Šutanovac.

Građani Srbije, naveo je on, "zaslužuju premijera koji će uvek moći da ih pogleda u oči i javno im se obrati, a ne promotera najmracnijeg radikalskog režima, oličenog u vojvodama Šešelju i Nikoliću".

(Beta/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE