• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duraković ne zna da li će Šmit doći ali ćega sačekati: "Ja predstavljam narod"

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Potpredsjednik Republike Srpske Ćamil Duraković rekao je da je pitanje za Kristijana Šmita da li je kapitulirao nakon što je odgodio posjetu Banjaluci, ali da će ga on, ipak, čekati u svom kabinetu u Banjaluci u zakazano vrijeme.

 Kristijan Šmit Ćamil Duraković Izvor: FENA

"Ja i narod koji predstavljam u Srpskoj, a koji je konstitutivan, nemamo isto mišljenje kao predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, jer priznajemo Šmita", rekao je Srni Duraković.

On je ponovio da je najavu posjete Šmita Banjaluci dobio iz OHR-a.

"Taj sastanak sam potvrdio, a ja ću danas u 15.00 časova biti u svom kabinetu, ukoliko, ipak, Šmit dođe", rekao je Duraković.

Svim licima koja koriste službene prostorije institucije predsjednika Republike Srpske, a što se odnosi na službu predsjednika Republike i potpredsjednike Srpske, zabranjuje se da u tim prostorijama organizuju sastanke sa licem koje se lažno predstavlja kao visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit, piše u naredbi generalnog sekretara predsjednika Srpske Jelene Pajić Baštinac.

Ukoliko bilo koje lice koje koristi te službene prostorije postupi suprotno ovoj naredbi, smatraće se da je povrijedilo status štićenog objekta.

Federalni mediji danas u objavili da je Šmit otkazao sastanak sa potpredsjednikom Srpske Ćamilom Durakovićem u Banjaluci.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Ko sad ovaj budalas. Cuj on predstavlja narod. Rumonja izadji na ulicu pa pitaj narod sta misli o smitu prije nego izvalis takvu budalastinu.

Mladen bojDo

Nezna dali ce doci ali zna da ce ga primiti!

MONDO REPORTAŽE