• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lagumdžija uređuje Dnevnik FTV-a!?

Lider SDP-a BiH i ministar spoljnih poslova BiH Zlatko Lagumdžija postao je novi (stari) urednik Dnevnika Federalne televizije!

 Lagumdžija uređuje Dnevnik FTV-a!? Izvor: MONDO

Nakon završene pres konferencije SDP-a, održane 27. februara, Lagumdžija je prišao novinaru Darjanu Babiću i dao mu smjernice kako treba da izgleda prilog o upravo održanoj konferenciji za štampu u Dnevniku FTV-a te večeri, piše portal Vijesti.ba.

Novinar Babić te večeri u Dnevniku je ispoštovao sve smjernice koje mu je dao Lagumdžija.

Pogledajte prilog.

Da stvar bude u potpunosti zaokružena Darijan Babić i Zlatko Lagumdžija su veče nakon toga uživo u Dnevniku FTV-a razgovarali punih 10 minuta tokom javljanja uživo iz Brčkog.

Time je Lagumdžija pokazao da osim što ima pravo da uređuje Dnevnik Javnog servisa, takođe ima pravo da daje intervjue neograničenog trajanja, zagarantirane udarne vijesti u centralnim informativnim emisijama, zagarantirano objavljivanje svakog saopštenja iz kabineta, i zagarantiranu privilegiju da mu novinari postavljaju samo pitanja koja mu se sviđaju, piše portal.

Ovime su se potvrdile tvrdnje opozicije da je jedini i pravi urednik informativnog programa FTV-a Zlatko Lagumdžija koji to postiže preko svojih privatnih novinara kao što je Darijan Babić, konstatovao je portal.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE