• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojnici prijete spaljivanjem centrala SDP-a i SDA

Vojnici kojima je istekao ugovor u OS BiH zaprijetili su da će stupiti u štrajk glađu ili će spaliti centrale SDA i SDP ako ne budu razgovarali sa Tihićem i Lagumdžijom.

 Vojnici prijete spaljivanjem centrala SDP-a i SDA Izvor: MONDO

Vojnici kojima je istekao ugovor u Oružanim snagama BiH zaprijetili su da će sutra stupiti u štrajk glađu ili će spaliti centrale SDA i SDP ako danas sa njima ne budu razgovarali predsjednici ovih stranaka Sulejman Tihić i Zlatko Lagumdžija.

Predstavnik vojnika kojima je istekao ugovor u Oružanim snagama BiH Senad Hubjer najavio je da će se pedesetak bivših pripadnika Oružanih snaga okupiti danas pred centralama SDA i SDP-a da bi razgovarali sa Tihićem i Lagumdžijom i upozorili ih da ni po koju cijenu ne smiju biti izostavljeni iz budžeta za 2012. godinu.

"Želimo da nas saslušaju, da nam obećaju da nas neće izdati i da ćemo biti uvršteni u budžet. Ali, ako nas ne prime, ako ne pokažu razumijevanje, za srijedu najavljujemo masovna okupljanja u Sarajevu. Ponovo dolazi 1 500 vojnika ili pred centralu SDA ili SDP-a", rekao je Hubjer za "Dnevni avaz".

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE