• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vasić: Nisus svi novinari novinari

Izvršni sekretar SNSD-a Rajko Vasić ocijenio je da je protest Udruženja novinara Srbije a i "sarajevske medijske kamarile", upućen kroz "prazan prozor"

 Vasić: Nisus svi novinari novinari  Izvor: MONDO

"UNS, niti bilo koje drugo udruženje novinara, ne može na blok štititi novinare kao medijske kapitalce, koji imaju pravo da rade šta hoće, a da niko drugi, od političara, javnih radnika ili izabranih lidera do same javnosti nije zaštićen od njih samih", saopštio je Vasić.

Vasić je naglasio da i UNS i drugi, a pogotovu sarajevski mediji koji satanizuju Srbe, moraju, prije svega, da ustanu u zaštitu javnosti i medijske informacije od voluntarizma, manipulacije i zloupotrebe, pa tek onda da štite novinare.

On je poručio da "novinari koji unaprijed objavljuju optužnicu, a potom je popunjavaju voluntarističkim informacijama i neistinama, ne mogu imati ničiju zaštitu".

"Novinarka o kojoj je riječ, godinama unazad manipuliše informacijama i kriminalno-tužilačkim formulacijama, a bez ikakvih profesionalnih posljedica. A i cijeli kordon nazovi novinara uključen je u dokazivanje raznih 'gregorijanskih' teza o Srbima i Srpskoj kao kriminalcima, što je samo nastavak svesrpskog crnila pod kojim se i krenulo u razbijanje Jugoslavije", istakao je Vasić.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE