• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sarajevo: U toku akcija "Igman"

Pripadnici Federalne uprave policije od jutros provode opsežnu akciju kodnog naziva "Igman" na širem području Kantona Sarajevo.

 Sarajevo: U toku akcija "Igman" Izvor: MONDO

Cilj akcije je suzbijanje neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Više od 150 pripadnika Sektora kriminalističke policije i Specijalne policijske jedinice Federalne uprave policije, u saradnji s kolegama iz MUP-a Kantona Sarajevo, provode radnje pretresa na 14 lokacija na području Kantona Sarajevo.

Porptarol federalne Uprave policije Mersiha Novalić potvrdila je Srni da u akciji učestvuje više od 150 pripadnika Sektora kriminalističke policije i Specijalne policijske jedinice federalne Uprave policije koji provode pretrese na 14 lokacija na području Kantona Sarajevo.

"Do sada su pronađene određene količine opojne droge i nelegalnog naoružanja, a nad 12 osoba biće provedena kriminalistička obrada", dodala je ona.

Novalićeva je napomenula da je Operativno-taktička akcija "Igman" rezultat je višemjesečne istrage Sektora kriminalističke policije federalne Uprave policije, te da će više detalja u vezi sa licima koja će biti lišena slobode saopštiti naknadno.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE