• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gavranović kandidat za gradonačelnika Banjaluke

Predsjednik GO SNSD-a Slobodan Gavranović kandidat je ove stranke za gradonačelnika Banjaluke. Davidović podržao Gavranovićev izbor.

 Gavranović kandidat za gradonačelnika Banjaluke Izvor: MONDO

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Slobodan Gavranović sinoć je na sjednici Izvršnog odbora Gradskog odbora SNSD-a jednoglasno izabran za kandidata za gradonačelnika Banjaluke.

Gavranović trenutno obavlja dužnost predsjednika Skupštine grada Banjaluka, a, ukoliko pobijedi na lokalnim izborima u oktobru ove godine, na poziciji gradonačelnika zamijeniće Dragoljuba Davidovića, takođe člana Izvršnog odbora SNSD-a, koji je ranije spominjan kao potencijalni kandidat za četvrti mandat gradonačelnika najvećeg grada RS.

Gavranović je nakon sjednice rekao da je jednoglasna podrška čast i obaveza da u narednom periodu Banjaluka nastavi kontinuitet razvoja i izrazio uvjerenje u ubjedljivu pobjedu SNSD-a na predstojećim lokalnim izborima.

"Ja znam da su mnogi zlurado očekivali sukob u SNSD-u. Mi smo im uvijek govorili da ima različitih mišljenja, ali različito mišljenje može dati samo kvalitetno rješenje", kazao je Gavranović.

Ranko Škrbić, predsjednik Izvršnog odbora Gradskog odbora, rekao je da je jednoglasan izbor dokaz da su sve priče o podjelama unutar SNSD-a bile spekulacije.

Dragoljub Davidović, aktuelni gradonačelnik, istakao je da činjenica da je i on među onima koji su glasali "za" najbolje govori o tome da Gavranović ima i njegovu podršku.

Inače, proteklih mjeseci se, pored Gavranovića i Davidovića, kao potencijalni kandidat za poziciju gradonačelnika pojavljivao i Ranko Škrbić, sadašnji ministar zdravlja i socijalne zaštite, ali i još neka imena.

Ko je Slobodan Gavranović?

Rođen je prvog septembra 1950. godine u Novom Gradu. Osnovnu i srednju učiteljsku školu, kao i pravni fakultet završio je u Banjaluci. Po zanimanju je diplomirani pravnik.

Radio je dugo u opštinskoj upravi u Banjaluci, u upravi za inspekcijske poslove i odbranu. Bio je načelnik Službe za sprečavanje i suzbijanje kriminaliteta u organima unutrašnjih poslova u Banjaluci, sekretar Skupštine grada, a obavljao je i dužnost direktora za nemedicinska pitanja u Kliničkom centru Banjaluka.

Za predsjednika gradske skupštine izabran je 2000. godine i na toj funkciji je i danas. Predsjednik je Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE