• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mostar: Čokoladni neredi na Španskom trgu

Građani Mostara, zabrinuti i iznervirani zbog nereda nakon utakmice između Hrvatske i Španije. su odlučili da uzvrate udarac i to – čokoladom!

 Mostar: Čokoladni neredi na Španskom trgu  Izvor: MONDO

Na Facebooku se pojavila najava čokoladnih nereda, kojima će se Španski/Španjolski trg u Mostaru vratiti u funkciju gradskog trga.

Naime, u petak 22. juna organizatori pozivaju da se na Španskom trgu u 19 sati skupe svi ljubitelji čokolade, te da međusobno podjele i uživaju u čokoladnim okusima.

"Nije u ovom svemu čokolada toliko bitna koliko je važno da se napokon prodere glas razuma. Pa makar se derao: "Daj mi još čokolade!" Nekako nas uvijek u šaci drži to krdo debila pa se onda mi trebamo sramotit i crveniti jedni ispred drugih i pred ostatkom svijeta" rekao je za Bljesak.info Ivan Rozić, organizator ovog događaja.

"Ja sam uvjeren da u ovom gradu većinu čine normalni sretni i pozitivni ljudi spremni na iskorake! Pitanje je samo kako kanalizirati svu tu dobru volju. Možda ovo čokoladno okupljanje bude početak upravo toga. Danas čokolada sutra redovna plata! Jedini uslov je da svako obavezno ponese čokolade koje se mogu dijeliti, drugih ograničenja nema", dodao je Ivan Rozić.

Ukoliko želite, podržite akciju na OVOM LINKU.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE