• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odgođena konferencija gradonačelnika Balkana

Konferencija Mreže balkanskih gradova "BALCINET" koja je trebalo da se održi u Banjaluci od 21. do 23. juna, odgođena je za septembar ove godine.

 Odgođena konferencija gradonačelnika Balkana Izvor: MONDO

Na jučerašnjem sastanku u Administrativnoj službi  Grada Banja Luka - odlučeno je da konferencija Mreže balkanskih gradova, koja je trebalo da bude održana u Banjaluci od 21. do 23. juna ove godine, bude odgođena za septembar ove godine, zbog nemogućnosti dolaska većine gradova - članica, u čijim zemljama su ovih dana održani izbori, navodi se u vijesti objavljenoj na zvaničnoj prezentaciji grada.

Teme ovogodišnjeg susreta velikih gradova Balkana biće između ostalog: "Uloga gradonačelnika u transformaciji gradova Balkana" ,"Gradovi BALCINET-a kao promoteri energetske efikasnosti na Balkanu," te "Kreativne industrije kao nova ekonomska mogućnost za gradove na Balkanu".

Mreža velikih gradova Balkana ove godine obilježava 13. godišnjicu rada, a Banjaluka je jedan od osnivača i član ove mreže od 2001. godine. Sjedište ove organizacije je u Solunu, a kandidaturu za predsjedavanje  BALCINET-om u 2012. godini, Banjaluka je dobila 2009. godine.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE