• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Porodici Zdjelar hitno potrebna pomoć

Organizacija Srbsko sabranje "Baštionik" pokrenula je akciju pomoću sedmočlanoj porodici Zdjelar koja živi u prijedorskom selu Ćela u neuslovnoj kolibici od ispucale iverice.

 Porodici Zdjelar hitno potrebna pomoć Izvor: MONDO

Dom Miće i Milene Zdjelar ima svega nekoliko kvadrata u koja stane samo peć na drva i dva ležaja na kojima spavaju oni i njihovih petoro maloljetne djece. Kolibica nema ni poda.

Na tako teške životne uslove, 27. juna stigla ih je i nova nesreća kada su desetogodišnji Dragan i šestogodišnja Dragana teško povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći. Njih je, dok su se vozili biciklom, nedaleko od kolibice udario automobil. Oboje su u bolnici i van životne opasnosti.

Članstvo sabranja odlučilo se na ovu akciju kako bi se porodici Zdjelar pružila neophodna podrška. Akcija traje do 5. jula.

Sabranje je početkom januara ove godine organizovalo dobrotvornu akciju s ciljem prikupljanja materijalne pomoći porodici Zdjelar.

Tada su banjalučke porodice darivale dječiju odjeću i obuću, a od prikupljenog novca kupljene su osnovne životne namirnice - brašno, ulje, so, šećer, mlijeko, tjestenina, voće i povrće, kao i sredstva za higijenu.

Za djecu su obezbijeđeni i paketići.

Svi koji žele da pomognu, novčani prilog mogu dostaviti u knjižari-galeriji "Riznica" u tržnom centru Vidović u Banjaluci. Kontakt telefon je 051/211-802.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE