• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zatvoren petnaesti kamp za omladinu

Kampovi omladine Crvenog krsta RS značajni su za omladinu, jer se mladi tu uče humanosti i timskom radu, izjavila Branka Malešević.

 Zatvoren petnaesti kamp za omladinu Izvor: MONDO

Pomoćnik ministra za omladinu Republike Srpska Branka Malešević je prilikom zatvaranja 15. kampa omladine CKRS u Eko-kampu Amajlije kod Bijeljine istakala da Ministarstvo za omladinu i sport godinama podržava omladinske kampove CKRS.

Maleševićeva je navela da su ovakvi kampovi značajni, kako zbog obuke koje mladi prođu iz programa Crvenog krsta, tako i zbog toga što izrastaju u zdravog pojedinca i korisnog člana društva.

U okviru kampa danas je održana i izborna sjednica konferencije mladih CKRS, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo, usvojeni zaključci sa prošlogodišnje konferencije, izabran predsjednik i dva potpredsjednika.

Novoizabrani predsjednik konferencije mladih CKRS Bojan Đekić istakao je da će raditi na širenju aktivnosti Crvenog krsta RS.

U kampu su boravila 64 učesnika uzrasta od 16 do 26 godina, koji su došli iz svih dijelova RS, te gosti iz Srbije. Učesnici su dobili zahvalnice i diplome.

Učesnici kampa su na zatvaranju izveli pokaznu vježbu za koju su se pripremali tokom sedmodnevnog boravka. Ovu aktivnost CK RS je finansijski podržalo Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport i opština Bijeljina.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE