• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Sačuvati dostignuti nivo prava

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je osnovni zadatak svih u Srpskoj da sačuvaju dostignuti obim radničkih prava.

 Dodik: Sačuvati dostignuti nivo prava Izvor: MONDO

Dodik je poručio da će se zalagati za podršku Savezu sindikata.

Dodik je na svečanoj akademiji povodom 20 godina od osnivanja Saveza sindikata Republike Srpske rekao da u situaciji ekonomske krize u svijetu uspjeh predstavlja i to što se u Srpskoj ne ide na redukciju stečenih prava radnika.

On je izrazio zadovoljstvo činjenicom da je Savez sindikata Republike Srpske članica međunarodne sindikalne organizacije i da afirmiše osnovne sindikalne vrijednosti.

"Želim vam sve najbolje u budućnosti i da afirmišete ono što čini suštinu radničkog organizovanja, a to je da društvo Republike Srpske bude što je moguće više socijalno i pravno odgovorno prema onima koji stvaraju novu vrijednost", rekao je Dodik.

On je podsjetio da je ove godine obilježeno i 20 godina postojanja Republike Srpske koja je u tom vremenu pokazala sposobnost da preživi različite izazove.

Svečanoj akademiji povodom 20 godina Sindikata Republike Srpske prisustvovali su i predsjednik Narodne skupštine Igor Radojičić, predsjednik Vlade Aleksandar DŽombić, predsjednik Saveza sindikata Republike Srpske Ranka Mišić, predsjednik Unije udruženja poslodavaca Ranko Milić, predstavnici granskih sindikata, te sindikalnih saveza Federacije BiH, Srbije i Crne Gore, političkih partija iz Srpske, te privrednog života.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE