• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vatrogasni desant na Trebinjska brda

Dvadesetak vatrogasaca, pripadnika Civilne zaštite i Oružanih snaga spustiće se na požarište sa naprtnjačama u rejon Grbeši-Trnovac

 Vatrogasni desant na Trebinjska brda Izvor: MONDO

Na požariše u rejonu Trebinjskih brda ujutro će helikopterom biti prevezen dodatan broj ljudi kako bi se vatrena stihija u jednom dijelu ugasila i spriječilo njeno dalje širenje.

"Izvršiće se takozvani desant. Dvadesetak vatrogasaca, pripadnika Civilne zaštite i Oružanih snaga spustiće se na požarište sa naprtnjačama u rejon Grbeši-Trnovac jer je to jedini način da se ugasi požar koji gori danima na nepristupačnom terenu", rekao je Srni načelnik trebinjske Civilne zaštite Mirko Ćurić.

Helikopter Oružanih snaga BiH danas je gasio požare na području Trebinjskih brda i Bijele Gore nakon čega je stanje znatno bolje u odnosu na prethodne dane.

Načelnik Regionalnog štaba Civilne zaštite Radoslav Prelo kaže da su na području ostalih opština istočne Hercegovine i dalje aktivni stari, a u nekim područjima se aktiviraju i novi požari od kojih nijedan ne prijeti naseljenim mjestima.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE