• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka: Otvorena nova teretana u prirodi

U Banjaluci na Banj brdu otvorena je nova teretana u prirodi za čiju izgradnju je grad izdovjio 25.000 KM.

 Banjaluka: Otvorena nova teretana u prirodi Izvor: MONDO

Načelnica Odjeljenja za društvene djelatnosti Administrativne službe grada Banjaluka Ljiljana Radovanović rekla je da grad nastoji da stvori što bolje uslove za bavljenje sportom.

„Trešnjik je poznato izletište za sve Banjolučane i ovu teretanu smo izgradili u skladu sa zahtjevima građana. Nakon što smo u novembru prošle godine otvorili prvu teretanu u prirodi, između Rebrovačkog i Venecija mosta, danas smo ozvaničili otvaranje i druge teretane. Iskreno se nadam da će poligoni sa spravama biti puni i vjerujem da će građani od teretane u prirodi imati samo korist“, istakla je Jasna Brkić.

Teretana na Banj brdu ima 22 sprave na 13 lokacija, i to - na deset lokacija na potezu od skretanja za Hidrometerološki zavod do skretanja za Trešnjik, te na tri lokacije na samom Trešnjiku.

„S obzirom da na Banj brdo dolazi veliki broj rekreativaca, odlučili smo se za jače sprave, manje podložne kvarovima. Ovdje želim napomenuti da smo, izgradnjom ove teretane u pridodi, željeli izaći u susret našim građanima rekreativcima, ali i sportskim klubovima, jer aktivni sportisti takođe mogu koristiti postavljene sprave“, naglasila je Radovanovićeva.

Ona je najavila da će u gradskom budžetu za 2013. godinu biti planirana sredstva za izgradnju i treće teretane u prirodi, te da će taj projekat biće realizovan sljedeće godine.

Odjeljenje za društevene djelatnost organizovalo je i takmičenje u vježbama na razboju i vratilu, te takmičenje slobodnim stilom, a najbolji pojedinci su dobili vrijedne nagrade.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE