• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Peti protest pristalica Karadžića

Pristalice radovana Karadžića protestovale i u subotu. Ovaj put bez incidenata.

 Peti protest pristalica Karadžića Izvor: MONDO

Nekoliko stotina pristalica bivšeg predsednika Republike Srpske, haškog optuženika Radovana Karadžića protestovalo je i u subotu u centru Beograda zbog njegovog hapšenja.

Proteste zbog hapšenja Karadžića proteklih pet dana organizovala je grupa ultradesničarskih nevladinih organizacija, a svojim prisustvom podršku mu svakodnevno daju predstavnici Srpske radikalne stranke.

Učesnicima protesta su se na Trgu Republike obratili brat uhapšenog Luka Karadžić i poslanik SRS Božidar Delić, koji su okupljene pozvali da ne prave incidente i ne napadju novinare, prenosi Tanjug.

Organizatori protesta su pozvali sve okupljene da mirno prošetaju beogradskim ulicama i da ne napadaju policiju i novinare i poručili da će uprkos bojkotu "medijskih pokvarenjaka" nastaviti proteste.

Duž centralnih beogradskih ulica bile su raspoređene jake policijske snage kao i ispred Doma Narodne Skupštine, Turske ambasade u Ulici Kneza Miloša i ispred zgrade Predsedništva pored koje su demonstranti, kada su prolazili, simbolično "zapušili nos", prenosi Beta.

Protest je završen šetnjom centralnim beogradskim ulicama.

U znak solidarnosti sa kolegama koji su bili napadani na protestima prethodnih dana portal MONDO neće objavljivati fotografije sa skupa i donosiće samo najosnovnije informacije sa okupljanja.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE