• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Palma: Čudno ponašanje Voje i Velje

"Koštunica zaboravlja da je oslobodio 1.000 Albanaca iz srpskih zatvora, a Ilić da je bio jedan od kolonaša kada se palio srpski parlament i RTS."

 Palma: Čudno ponašanje Voje i Velje Izvor: MONDO

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković "Palma" ocenio je da "naravno da nije prijatno" kada se Haškom tribunalu isporuči jedan Srbin, koji se zove Radovan Karadžić, ali da "nije bilo prijatno ni kada su isporučeni srpski generali Lazarević i Pavković i predsednik Srbije i SRJ Slobodan Milošević".

Marković, koji je i lider Jedinstvene Srbije, članice vladajuće koalicije, ocenio je u tom kontekstu da se lideri DSS Koštunica i Nove Srbije Velimir Ilić "čudno ponašaju".

Koštunica "zaboravlja da je kao predsednik SRJ oslobodio 1.000 Albanaca iz srpskih zatvora", a Ilić da je bio jedan "od kolonaša kada se palila zgrada srpskog parlamenta i RTS", rekao je Marković na konferenciji za novinare, zamoljen da prokomentariše hapšenje Karadžića i protestni miting tim povodom u Beogradu.

"U vreme dok je bila na vlasti DSS, Haškom tribunalu je isporučeno 18 Srba i tada je to bila međunarodna obaveza, a ovo sada nije, oni su sada patriote, a drugi, koji moraju da poštuju međunarodne obaveze, nisu", rekao je Marković. "To nije dobro ponašanje u ovom trenutku", konstatovao je Marković.

Sa konferencije za novinare povodom posete indijskog ambasadora Jagodini, on je poručio Velimiru Iliću, "koji je bio toliko grlat na bini, na mitingu SRS", da "zaboravlja da je bio jedan od kolonaša" kada su se se palile zgrade Skupštine Srbije i RTS-a i da se "zalagao da se isporuči i poslednji Srbin na spisku Haškog tribunala".

(Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE