• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koncert za malu Sofiju Čergić

Veliki humanitarni koncert "Poklon za život - čestitajmo rođendan Sofiji Čergić" biće održan u nedjelju, 31. marta u dvorani Borik u Banjaluci.

 Koncert za malu Sofiju Čergić Izvor: MONDO

Na koncertu će nastupiti bendovi Letu štuke, Vanja The Frog, Balkan Ekspres i banjalučka pjevačica Maja Tatić.

Koncert predstavlja nastavak aktivnosti na prikupljanju sredstava potrebnih da bi se trogodišnja Sofija, koja je prije pet mjeseci oboljela od teškog oblika leukemije, poslala na transplataciju koštane srži u Padovu (Italija) za šta je potrebno obezbijediti 130 000 evra.

Ova operacija je jedini spas za malu Sofiju, a dosadašnjim aktivnostima je prikupljen veći dio iznosa, te je potrebno još 30.000 evra kako bi Sofiji i njenoj porodici vratili vjeru u život. Sve ranije humanitarne akcije su nailazile na podršku brojnih Banjalučana, medija, privatnog i javnog sektora.

Cijena ulaznice za koncert je 7 KM, a organizatori koncerta su emisija Banjalučka panorama (RTRS), Brankica Dragojević i PERI.



Podsjećamo da je i dalje aktivan humanitarni broj 1416, te svi ljudi dobre volje mogu i na ovaj način da pomognu porodici Čergić.

Takođe, svi koji žele da pomognu da Sofija bude operisana, to mogu da učine i uplatom sredstava u NLB Razvojnoj banci Banjaluka, na broj računa: 5620993000000198, pozivom na broj: 14827161.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE