• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kladuša: Odbjegla ljubavnica vratila se mužu

Ibrahima Pajazetović, supruga biznismena Adema Pajazetovića iz Kladuše, koja je sa ljubavnikom 11. marta pobjegla u Španiju, sinoć je sletila u BiH

 Kladuša: Odbjegla ljubavnica vratila se mužu Izvor: MONDO

Ibrahima Pajazetović (40), supruga Adema Pajazetovića iz Velike Kladuše, vlasnika firmi "Eu-Vet" i "Adda promet", koja je nestala s konobarom Asmirom Grahovićem, sinoć je avionom sletjela na Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Dočekali su je suprug i njen brat, nezvanično doznaje “Dnevni avaz”.

Navodno je, Ibrahima, za kojom se traga od 11. marta, s Grahovićem boravila u Španiji, tačnije Barseloni, gdje su otputovali preko Istanbula.

Za pomenuti list su neki od očevidaca potvrdili da je dolazak Ibrahime i Grahovića bio jako buran, jer su je u prostorijama aerodroma čekali članovi porodice.

"Bilo je jako napeto i uzbudljivo. Kada su sletjeli i izašli van zgrade nastala je velika gužva. Naguravali su se međusobno, pa smo morali pozvati i policiju", kazao je Avazov izvor.

Podsjetimo da su Samir Šabić, brat, i Edi Pajazetović, pastorak Ibrahime, više puta naglašavali da ne vjeruju da je Ibrahima pobjegla, već da je oteta. Ibrahimu je na aerodromu sinoć najviše napadao upravo brat Samir.

"Bilo je tu svega. I suprug je pokušavao doći do nje. Svađali su se, galamili, nije bio lijep prizor", dodao je  izvor ovog lista.

Inače, Adem i Ibrahima imaju kćerku Arijanu (20) i sina Dženaida (17). S njima živi i Ademov sin iz prvog braka Edi. Velika imovina ove porodice, kako se doznaje, značajnim dijelom je registrovana navodno na Ibrahimu, pa se špekulisalo da je pobjegla sa dosta mlađim konobarom i ponijela oko pola miliona eura.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE