• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Laketić: Potrebna disciplina

Novoimenovani v.d direktor preduzeća "Šume RS" Radenko Laketić rekao da novo rukovodstvo treba da obezbijedi besprijekornu radnu disciplinu.

 Laketić: Potrebna disciplina Izvor: MONDO

Navodeći da je usvojen plan poslovanja za 2013. godinu, Laketić kaže da je ove godine planirano da bude posječeno 1.800.000 metara kubnih oblovine.

On je rekao da je planirano da šumsko uzgojne radove izvode radnici "Šuma Srpske", te podsjetio da ovo preduzeće trenutno zapošljava oko 4.500 radnika.

Laketić je podsjetio da je ovo preduzeće prošlu godinu završilo sa gubitkom od 4.141.371 KM, te da je negativno poslovalo devet organizacionih jedinica.

On ističe da su najveće gubitke ostvarila šumska gazdinstva "Jahorina" sa Pala od 1,9 miliona KM, "Birač" iz Vlasenice od 1,6 miliona KM, te "Oštrelj" iz Drinića od 1,4 miliona KM.

Nadzorni odbor "Šuma Srpske" 1. aprila prihvatio je mandate koje su Vladi na raspolaganje stavili članovi uprave ovog preduzeća i za vršioca dužnosti generalnog direktora imenovao Radenka Laketića.

Laketić je u utorak, 2. aprila, preuzeo dužnost od Jakova Galića.

Za vršioca dužnosti izvršnog direktora za komercijalne poslove imenovan je Zoran Stojičić, za vršioca dužnosti izvršnog direktora za finansije imenovan je Milan Šipovac, za vršioca dužnosti izvršnog direktora za proizvodnju Slaviša Opačić, za vršioca dužnosti izvršnog direktora za pravne poslove Vojislav Marić i za vršioca dužnosti izvršnog direktora za plan Borislav Lazić.

Nadzorni odbor "Šuma Republike Srpske" utvrdio je okvir za definisanje plana za sanaciju stanja u tom preduzeću.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE