• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kusturica: Amerikanci neće oprostiti Dodiku

Proslavljeni režiser Emir Kusturica smatra da Amerika predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku nikada neće oprostiti "Južni tok".

 Kusturica: Amerikanci neće oprostiti Dodiku Izvor: MONDO

"Dakle, ko zaviri u Vikiliks, vidjeće da predsjednik Republike Srpske ima razloga za uznemirenost! Kada se tome doda 'Južni tok', nedavno potpisani ugovor o kraku gasa koji stiže iz Sibira u Republiku Srpsku, stvar sa Dodikom se komplikuje! Da li Amerikanci mogu da mu oproste 'Južni tok' i dolazak gasa iz dalekog Sibira? Opozicija u Republici Srpskoj kaže da to nema veze! Narod je na ivici egzistencije, vele oni, a lopovluk cvjeta!", naveo je Kusturica.

Kusturica je u kolumni "O moleraju i politici" za list "Pres" istakao da su tajni dokumenti dugo "curili" iz bjelosvjetskih ambasada i čovjeku su raspoložive gotovo sve prostačke metode kojima gospodari svijeta ovladavaju svima nama.

"Čitam Vikiliks o predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku. On se u izvještajima (Čarlsa) Ingliša, (bivšeg) američkog ambasadora u BiH, spominje kao problem! Sve zbog njegove autentične politike. Autentično se u depešama piše problematično! A meni odmah srce zaigra kada se spominje nešto problematično! Stajem na stranu problematičnih tipova!", istakao je Kusturica.

Što se tiče opozicije i njihovih navoda da "lopovluk cvjeta" i da je "narod na ivici egzistencije", Kusturica u kolumni ističe da lopovluk, nažalost, cvjeta u cijelom svijetu.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE