• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savanović: Očekujemo poziv Vlade RS

U Željeznicama RS od Vlade RS očekuju poziv na sastanak na kojem bi bilo riječi o stanju u ovoj firmi

 Savanović: Očekujemo poziv Vlade RS Izvor: MONDO

Uprava Javnog preduzeća (JP) "Željeznica Republike Srpske" očekuje od Vlade Republike Srpske poziv na sastanak na kojem bi trebalo biti riječi o prijedlogu mjera za restrukturisanje i sanaciju stanja u ovoj firmi, izjavio je generalni direktor "Željeznica Republike Srpske" Dragan Savanović.

Savanović je na konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da je Uprava preduzeća prijedlog navedenih mjera uputila Vladi Srpske još u oktobru prošle godine.

"Spremni smo, čim Vlada Srpske zakaže jedan takav sastanak, da ponovo razjasnimo naše prijedloge i ideje. Ako budu prihvaćeni idemo dalje u realizaciju. U suprotnom naši mandati su dati Vladi na raspolaganje i može da usvoji ostavku", istakao je Savanović.

Savanović je rekao da je Uprava preduzeća ispunila rok od 90 dana, kojeg je postavio bivši premijer Republike Srpske Aleksandar DŽombić u kojem je dostavljen kredibilan program koji je pretrpio neke sitne izmjene.

"Vjerujemo da uskoro biti zakazana sjednica Vlade o istom materijalu, koji će uključivati završni račun preduzeća za prošlu godinu i stanje u firmi, jer je u međuvremenu došlo do rekonstrukcije Vlade", kaže Savanović.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE