• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Ultimatum za Kosovo vrijeđa Srbe

Predsjednik RS Milorad Dodik rekao da ultimatum koji dolazi od strane međunarodne zajednice vrijeđa dostojanstvo svih u Srbiji i RS.

 Dodik: Ultimatum za Kosovo vrijeđa Srbe Izvor: MONDO

Predsjednik RS Milorad Dodik rekao je da će na današnjem sastanku sa državnim vrhom Srbije u Beogradu dominantna tema biti pitanje Kosova, naglasivši da ultimatum koji dolazi od strane međunarodne zajednice vrijeđa dostojanstvo svih u Srbiji i RS, prenosi Glas Srpske.

"U vezi sa Kosovom postavljen je ultimatum međunarodne zajednice i to nisu dogovori i pregovori. Taj ultimatum vrijeđa dostojanstvo svih u Srbiji i RS. Međunarodna zajednica godinama ponižava srpsku državnost i ne zanima ih sudbina ljudi koji tamo žive", rekao je danas Dodik novinarima u Banjaluci nakon sastanka sa premijerom RS Željkom Cvijanović, ministrima i vrhom SNSD-a.

Premijer RS Željka Cvijanović rekla je da je na sastaku razgovarano i o Fabrici glinice "Birač" i aktivnostima koje se vode u tom preduzeću.

"Vlada je dala podršku da se uđe u stečaj i provedu mjere, koje bi trebale da rezultiraju stečajem u toku iduće sedmice", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je najavila da će sutra biti obavljeni razgovori o stanju u "Fabrici duvana Banjaluka", te da će Vlada zaključiti na koji način će razgovarati sa potencijalnim partnerima zainteresovanim za ovo preduzeće.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE