• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obustavljen saobraćaj preko Gradskog mosta

Saobraćaj preko Gradskog mosta u Banjaluci obustavljen je jutros u 6 časova do sutra u 20 časova za sva vozila, osim za autobuse javnog prevoza.

 Obustavljen saobraćaj preko Gradskog mosta Izvor: MONDO

Ovo je saopšteno iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Od 15. pa do 22. aprila na više lokacija u ulicama Miloša Obilića i Vojvode Pere Krece biće izvođeni radovi i biće zauzeta samo jedna polovina kolovoza, pa će se saobraćaj odvijati naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Razlog za ovu obustavu saobraćaja je prespajanje primarnog i sekundarnog cjevovoda, a radove izvodi preduzeće "Hidro-kop" Banjaluka.

Za vrijeme izvođenja radova biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija, a učesnici u saobraćaju se mole za razumijevanje i strpljenje zbog otežanog odvijanja saobraćaja u tom periodu.

Na dionici magistralnog puta Granični prelaz Brod - Odžak u dužini od 15 kilometara još uvijek je obustavljen saobraćaj za teretna vozila preko pet tona nosivosti, a alternativni putni pravac je Brod - Derventa - Šešlije - Odžak.

Na ostalim putevima u Republici Srpskoj saobraćaj se jutros odvija redovno,po vlažnim ili mokrim kolovozima.

Vozačima se skreće pažnja na maglu po kotlinama,naročito na području foče gdje je vidljivost smanjena na 100 do 200 metara.
Na regionalnom putu Karanovac - Kneževo, u mjestu LJubačevo, zbog većeg oštećenja kolovoza vozila saobraćaju jednom kolovoznom trakom, uz naizmjenično propuštanje vozila.

Na magistralnom putu Srbac - Topola, u mjestu Razboj, u toku je sanacija kolovoza, pa vozila na mjestu radova saobraćaju naizmjenično,jednom kolovoznom trakom.

Na regionalnom putu Ukrina - Gornja Vijaka, na mjestu klizišta, saobraća se jednom kolovoznom trakom.

Zbog deminiranja terena na putu Tuzla-Ugljevik (lokalitet Priboj Rust) u vremenu od 8.00 do 15.00 časova dolaziće do polučasovnih obustava saobraćaja.

Zbog deminiranja terena polučasovne obustave aktuelene su i na regionalnim putevima Doboj-Maglaj, na lokalitetu Trbuk od 08.00 do 15.00 časova (narednih šest dana) i Obudovac-Tramošnica u vremenu od 08.00 do 16.00 časova (do 22. aprila).

U većem dijelu Federacije BiH saobraća se bez dužih zastoja,a teretna vozila ne mogu sobraćati magistralnim putem Kaonik - Kiseljak u vremenu od 7.00 do 18.00 časova.

Alternativni putni pravac je dionica autoputa Zenica - Sarajevo.

Na Graničnim prelazima od jutros nema dužih zadržavanja. 

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE