• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potraga za ubicom Dragana Đurića

Dobojska policija još uvijek traga za osobom koja je sinoć oko 19 časova ubila Dragu Đurića, vlasnika Sportsko – rekreativnog centra „Džungla“.

 Potraga za ubicom Dragana Đurića Izvor: MONDO

"Do sada je saslušano i ispitano više od 20 osoba, takođe više osoba je lišeno slobode, i nad njima je u toku kriminalistička obrada. Mi ćemo se tokom dana obratiti javnosti sa više detalja“, izjavila Ljerka Stanimirović, portparol CJB Doboj, prenose "Nezavisne novine".

Ona je kazala da je sinoć oko 19 časova u kancelariji SRC „Džungla“ ubijen Đurić u kojeg je ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja.

Od zadobijenih povreda, navela je Stanimirovićeva, Đurić je podlegao prilikom transporta u dobojsku Opštu bolnicu „Sveti apostola Luka“.

Uviđaj na licu mjesta obavili su službenici Sektora kriminalističke policije CJB Doboj zajedno sa dežurnim tužiocem Okružnog tužilaštva Doboj, koji je naredio obdukciju Đurićevog tijela, radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti.

Prema nezvaničnim informacijama rezultati obdukcije biće poznati tokom dana, a više informacija o ovom slučaju trebalo bi biti saopšteno na press konferenciji koja bi trebala biti održana u CJB Doboj.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE