• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Paskal": U toku ispitivanje uhapšenih

U bijeljinskom Okružnom tužilaštvu jutros je počelo ispitivanje dilera drogom koji su uhapšeni u Bijeljini u policijskoj akciji "Paskal".

 "Paskal": U toku ispitivanje uhapšenih Izvor: MONDO

U Tužilaštvu kažu da tužilac Sanja Bošković ispituje jednog po jednog dilera, te da bi nakon toga moglo biti poznato kome je i na osnovu kojih dokaza određen pritvor.

"Svaki od uhapšenih i privedenih u Tužilaštvo biće ispitan u prisustvu branioca, uz određene dokaze koji ga terete za počinjeno krivično djelo. Više informacija za javnost biće poznato kada tužilac završi ispitivanje", rečeno je u Tužilaštvu.

I jedna žena je među 12 uhapšenih, koji su više mjeseci praćeni i prisluškivani, a većina njih je policiji poznata odranije.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je Srna došla, uhapšeni su Dragana Sekulić, Goran Gajić, Slaviša Hrkalo, Darko Ivanović, Momo Mićić, Predrag Čembić, Mihael Vasić i Cvijetin Mikić.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske juče su u akciji "Paskal" pretresli 12 lokacija na području Bijeljine, a slobode lišili 12 lica zbog sumnje da su, kao članovi organizovane kriminalne grupe, bavili trgovinom drogom.

Iz MUP-a je saopšteno da su tokom pretresa zaplijenjeni određena količina droge, oružje, municija i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnih djela.

"Istraga u akciji `Paskal` planski je provođena više mjeseci u koordinaciji sa Okružnim tužilaštvom Bijeljina", naveli su iz MUP-a.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE