• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Skandalozno ponašanje novinarke

Predsjednik RS ocijenio skandaloznim "navalentno i nepristojno intervjuisanje predsjednika Srbije"

 Dodik: Skandalozno ponašanje novinarke Izvor: MONDO

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je Srni da prvorazredni interes Republike Srpske i njenih građana jesu prisni i srdačni odnosi sa Republikom Srbijom i njenim rukovodstvom, te zbog toga nema smisla niti potrebe upuštati se u javne komentare i polemike sa zvaničnicima Srbije.

Na pitanje Srne da prokomentariše intervju predsjednika Srbije Tomislava Nikolića za BHT, predsjednik Dodik je rekao da Srbija u ovom trenutku, kada je aktuelno pitanje pregovora o Kosovu i Metohiji, ne treba dodatne teške teme.

"Siguran sam da će svaki građanin Republike Srpske, ali i Srbije, zauzeti stav prema onome šta je rečeno, ali bilo bi loše otvarati javnu polemiku", dodao je Dodik.

Ipak, istakao je predsjednik Srpske, pravi je skandal ponašanje novinarke BHT-a, koja je navalentno i nepristojno intervjuisala predsjednika Srbije, gdje je gospodina Nikolića u nekoliko navrata bukvalno nadvikivala i navodila na odgovor koji želi da čuje.

"Republika Srpska se po ko zna koji put uvjerila da je uređivačka politika koju plaća BHT-u isključivo bošnjačka, isključivo u funkciji stalnog propagiranja bošnjačke verzije ratne istine i konstantno protiv Republike Srpske.

Možda je ovo prilika i javnosti u Srbiji i njenim zvaničnicima da uvide u šta se pretvaraju dobronamjerni pokušaji rehabilitacije odnosa sa Sarajevom. Mislim da bi trebalo da razmisle o svrsishodnosti takvih pokušaja koji se po pravilu pretvaraju u konstruisanje izjava i poniženje", ocijenio je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE